YouTube 4000 saat izlenmeye reklamlar dahil mi?

YouTube 4000 saat izlenmeye reklamlar dahil mi?
Photo by Alexander Shatov / Unsplash

Merhaba dostlar! Bugün nadir olarak yaptığım bir şey olarak ikinci yazımı yayınlıyorum. Başlıktan anlayacağınız gibi bu konu YouTube üzerinden reklamlar aracılığıyla gelir elde etmek isteyenleri ilgilendiriyor. Evet bir “internetten para nasıl kazanılır” yazısı.

YouTube politika değişikliğine giderek videolarından para kazanmak isteyen kanal sahiplerini zora sokacak bir adım attı. Artık para kazanma özelliğinin aktif olabilmesi için 1000 aboneye ve son 12 ay içerisinde 4000 saat izlenmeye ulaşmanız gerekiyor. Buraya kadar zaten bilinen şeyler peki YouTube üzerinden reklam vererek gelen izlenmeler bu 4000 saate dahil mi?

Hayır arkadaşlar, YouTube üzerinden reklam aracılığıyla gelen izlenmeler bizim ulaşmak istediğimiz 4000 saat sınırına katkıda bulunmuyor. Yani reklam izlenmeleri 4000 saate dahil değil.

Peki hangi videolar 4000 saate dahil değil?

  1. Ads reklam videoları
  2. Silinen videolar
  3. Gizli videolar
  4. Yaş sınırına takılan videolar

Read more

Patojen

Patojen

Patojen, insanlarda, hayvanlarda veya bitkilerde hastalığa neden olan herhangi bir mikroorganizma veya maddedir. Patojenler, vücudun doğal savunma mekanizmalarını aşarak enfeksiyona ve hastalığa yol açabilirler. Bu mikroorganizmalar genellikle bakteriler, virüsler, mantarlar, parazitler ve prionlar olarak sınıflandırılır. Patojen Türleri 1. Bakteriler Bakteriler, tek hücreli prokaryotik mikroorganizmalardır. Çeşitli şekillerde ve boyutlarda olabilirler. Bazı

By Ömer Moğultay
Altına Dayalı Token: Artıları ve Eksileri

Altına Dayalı Token: Artıları ve Eksileri

Kripto para dünyasında yeni bir trend olarak ortaya çıkan altına dayalı tokenlar, fiziksel altının dijital versiyonunu temsil eder. Bu tokenlar, bir varlık olarak altına dayalı olduklarından, yatırımcılara hem kripto para birimlerinin sağladığı avantajları hem de altının geleneksel güvenliğini sunar. Altına dayalı bir tokenın nasıl çalıştığını, potansiyel avantajlarını ve dezavantajlarını inceleyelim.

By Ömer Moğultay